Kort inspirrerende TED oplæg, om glæden og nytten ved en vaskemaskine. Hvilken glæde industrialiseringen og ikke mindst de instituelle ramme der ligger bag den (kapitalismen) har skabt! Desværre hylder vi alt for lidt den kemiske industri, kraftværket og vaskemaksinen.

Og, jaja, der er nogle mærkelig bekymring for verdnens energiforbrug i midten af oplægget. Men bare spring over det. Resten er stadig guld.
HT: Coordination Problem

Join the Conversation

4 Comments

  1. Underholdende og gode pointer! Jeg forstår dog ikke hvad der skulle være mærkeligt i at bekymre sig for verdens energiforbrug. Så længe størstedelen af energien bliver trukket ud (ikke produceret!) af udtømmelige fossile brændstoffer, har vi i allerhøjeste grad et problem, der potentielt kan true hele verdens vaskemaskinebrugere.

  2. Underholdende og gode pointer! Jeg forstår dog ikke hvad der skulle være mærkeligt i at bekymre sig for verdens energiforbrug. Så længe størstedelen af energien bliver trukket ud (ikke produceret!) af udtømmelige fossile brændstoffer, har vi i allerhøjeste grad et problem, der potentielt kan true hele verdens vaskemaskinebrugere.

  3. Underholdende og gode pointer! Jeg forstår dog ikke hvad der skulle være mærkeligt i at bekymre sig for verdens energiforbrug. Så længe størstedelen af energien bliver trukket ud (ikke produceret!) af udtømmelige fossile brændstoffer, har vi i allerhøjeste grad et problem, der potentielt kan true hele verdens vaskemaskinebrugere.

  4. Underholdende og gode pointer! Jeg forstår dog ikke hvad der skulle være mærkeligt i at bekymre sig for verdens energiforbrug. Så længe størstedelen af energien bliver trukket ud (ikke produceret!) af udtømmelige fossile brændstoffer, har vi i allerhøjeste grad et problem, der potentielt kan true hele verdens vaskemaskinebrugere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.