Afklaring:
Upolitisk korrekthed betyder det modsatte af politisk korrekthed.
Den politiske korrekthed repræsenterer en type holdninger, udsagn og værdier der kendetegnes ved at være alment og socialt accepterede, uafhængigt af disses mere eller mindre tilfældige overensstemmelse med virkelighedens forhold.
Den upolitiske korrekthed repræsenterer en type holdninger, udsagn og værdier der kendetegnes ved en regelmæssig overensstemmelse med virkelighedens forhold, uafhængigt af disses sociale eller almene billigelse og accept.
Politisk korrekthed er Jeres sikkerhed, der måske tager fejl. Upolitisk korrekthed er Vores tvivl, der med garanti er virkelig.
Information:
-Politisk korrekthed er ingen garanti for en velovervejet udvikling.
-Upolitisk korrekthed er aldrig en uovervejet afvikling.
-Politisk korrekthed sikrer ikke altid det bedste valg.
-Upolitisk korrekthed er med sikkerhed ikke et dårligt valg.
-Vi repræsenterer ingen ideologi. Vi anerkender virkelighedens forhold.
Dokumentet må reproduceres og distribueres frit under forbehold af, at intet slettes eller tilføjes.
Fakta:
Politisk korrekthed oprinder i idéen om lighed som udtryk for en positiv udvikling. Alle dør og lever som lige mennesker. Anerkendes lighed som en samlende værdi, er alle omfattet af fællesskabet. Nøgne kom Vi ud af moders liv. I, der ikke anerkender dette, ved ikke bedre. I forstår hverken Jer selv, de andre eller samfundet. Den politiske korrekthed ved bedst, hvordan virkeligheden burde være.
Politisk korrekthed lever og dør med ønsket om ulighedens afvikling. Ulighed er en forskel, der adskiller mennesker. Anerkendes dette som en værdi, er alle ikke omfattet af ét fællesskab. Vi er De Andre. I forstår kun dette om Os. I anerkender ikke Vores værdier og præferencer. Den politiske korrekthed ønsker intet fællesskab med Os.
Upolitisk korrekthed eksisterer uafhængigt af ønsker og idéer. Virkeligheden er ikke lig Vores ideale håb. Jeres lighed findes i virkeligheden ikke. Vi anerkender intet fællesskab med Jer. Vi forstår kun dette om Jer. Vi anerkender ikke Jeres præferencer og værdier. Den upolitiske korrekthed er ingen afvikling af Os.
Upolitisk korrekthed er i virkeligheden dette. Vi anerkender ikke Jeres ideologier. Vi forstår ikke Jeres værdier. Vi er ulig Jer. Vi forstår Jeres valg. Vi anerkender virkelighedens forhold. Den upolitiske korrekthed repræsenterer ingen udvikling.
Upolitisk folkeafstemning:
Staten er et fælles valg.
Valg af det bedre?
Vor stemme siger intet.

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.