Endnu engang vælger vesten at lege verdenspoliti, og skal nu ud og “save the mother fucking day”.
Hvorfor skal vi ud og presse demokratiet ned over hovedet på andre mennesker? Er det vores ret, at bestemme hvordan andre lande – og individer – skal opføre sig, når de ikke opfører sig som os? Hvornår modtog vi denne ret?
Denne ret har vi selvfølgelig ikke. Folk kan desværre ikke se igennem the smoke screen og se, at det kun handler om at pleje hjemlige interesser, og ikke om de civile overgreb der foregår i Libyen? Hvis det virkelig handlede om sidstnævnte, hvorfor har vi så ikke skredet ind før? Hvorfor skrider vi så ikke ind i Nordkorea, Zimbabwe, Iran etc.? Fordi vi ikke har lige så store interesser i de lande.
Lad være med at falde på knæ over retoriken i den offentlige debat, hvor alle politikere har travlt med at forklare om deres gode intentioner. Vend den anden kind til, skru op for dine ‘mother fucking’ store højtalere og skrig med på Team America – FUCK YEAH! (It’s the dream we all share).

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.