I morgen er nytårsaften og det skal selvfølgelig fejres med maner! Personligt holder jeg mig til de tre C’er, Champagne, Caviar og Cigar, så længe det er på plads, så plejer resten af festen at komme af sig selv! Jeg plejer normalt også at fortrække en privat fest i godt selskab frem for en tur i byen, i hvert fald indtil midnat (i år bliver dog en undtagelse), og så bestemmer man jo også selv musikken. Så jeg tænkte jeg vil give et bidrag på den front, så musikken kan indeholde fornuftige liberale tekster. Lad mig beskrive et scenarie for en nytårsaften akkompagneret med lidt musik.

18:00 Først på aften ankommer gæsterne. Her er det bedst at holde musikken på et fornuftigt niveau, baggrundsmusik, så her vil jeg foreslå at der bliver sat lidt folk music på, et bud kunne være Let Me Be med Xavier Rudd. Et andet bud kunne værre Oingo Boingo’s historie om slynglen der er blevet som han er på grund af samfundet (ironi kan forkomme), en dejlig ansvarlig sang på dette tidspunkt af aftenen.

21:00 Efter at den kolde appelsin suppe med vaniljeis eller den hjemmelavede sorbet er fortæret grådigt, kan man fortsætte med det lidt tropiske og sætte lidt reggae på, her Bob Marley på med en opfordring til at holde hovedet højt og kæmpe videre.

22:30 Klokken er nu over 22 og drinksshakeren er kommet i brug, her vil jeg foreslå en god Manhatten eller en Moscow Mule, men kun fordi de smager godt. Til gengæld skal tempoet op og en god protest sang er nu på sin plads, lad mig forslå Fortunate Son med Creedence Clearwater Revival.

23:45 Før midnat er der kun et nummer, og kun ét nummer der må spilles; Frank Sinatra  – My Way. Nummeret bør kunne høres af alle, uanset politisk overbevisning.

00:30 Efter midnat er det tid til nytårsforsæt, lad 2011 være året hvor vi lover endnu større modstand mod staten. Lad derfor omkvædet af We are not gonna take it med Twisted Sister lyde i alle liberale hjem i 2011 (set i lyset af det kommende valg i 2011 kunne The Who med Won’t Get Fooled Again også have været et oplagt valg her):

01:30 På dette tidspunkt er en revolutionær stemning muligvis ved at indfinde sig, problemet er nok, at vi ligesom Aimee Allen (hende med Ron Paul sangen) er for trætte dagen efter til at gøre noget ved det.

02:30 Festen er nok ved at blive ret vild på dette tidspunkt, jeg forstiller mig aber i lysekronerne og en vild hedonistisk stemning. Hvis ikke der er introduceret euforiserende stoffer i fest billedet på dette tidspunkt er det nok kun et spørgsmål om tid. Under alle omstændighederne kan man minde hinanden om, at der ikke bør værre noget kriminelt i at mishandle sin egen krop. Gogol Bordello skal nok kunne brage igennem nu.

03:30 Festen er nok ved at toppe nu, hvilket med god sandsynlighed betyder at politiet er på vej for at lukke den, grundede mistanke om euforiserende stoffer og et for højt kolesterol indhold i nytårsmaden. Når politiet kommer, kan man jo prøve at stoppe dem, eller som The Gossip udtrykker det på engelsk; standing in the way of control.

05:00 Højst sandsynligt er folk for fulde til at gøre nogen meningsfyldt modstand og festen lukkes. Herefter er der kun at drømme om et frit samfund sammen med de resterende festdeltagere. Tag en lytter til Nicolette og hendes forstilling om en verden uden regeringer.

Du ønskes en god nytårfest og et forhåentlig godt og frit nytår.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.