Dette er fjerde afsnit i artikelserien “Liberators Poesibog”. Hvis det fanger dig, så læs tidligere afsnit om Anders Samuelsen, Michael Aastrup og Mikael Jalving.
Denne gang møder vi Anne Sophia Hermansen er en af Liberal Alliances spidskandidater til næste Folketingsvalg. Hun drømmer om at skrive en bestseller, der placerer hende mellem Harry Potters mor og Engle og Dæmoners far. Mød her en kvinde der udover at være pressechef, mor og indehaver af en uofficiel ruchebanerekord også er ”pilgrim”.
Navn? Anne Sophia Hermansen
Alder? 38 år
Hvad laver du til hverdag? Så meget som muligt, carpe diem. Jeg er LA-spidskandidat, pressechef i den finansielle sektor, blogger, kæreste og mor til en dreng på 6 år. Og en sucker for reality tv.
Din yndlings liberale bog/film/musik? Nina Simone, der synger Feeling good. Aristoteles’ Etik, som pålægger den enkelte at udfolde sit potentiale og Døde Poeters Klub, fordi den i begyndelsen af 90erne gjorde kål på min udødelighedsfølelse og fik mig til at indse, at livet er nu og leves bedst på eget ansvar.
Hvorfor er du liberal? Fordi jeg har en grundlæggende tro på, at vores fornuft er mere anvendelig end blindtarmen, også selv om formynderstaten fortæller os noget andet.
Livret? Alt (minus ting med kommen)
Din liberale helt? Pippi Langstrømpe møder Søren Pind
Det bedste/værste i DK ud fra et liberalt synspunkt?
Det værste er nok den manglende vilje til at tage et personligt ansvar. Som skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis skrev i en klumme i Ekstra Bladet forleden: VI BLIVER nødt til at erkende, at vi behøver hjælp. Vi har brug for et politikerkorps, der kan tage de store etiske, sundmæssige, miljømæssige og andre nødvendige beslutninger for os.” Ellers tak. Det bedste er, at ansvar er det nye sort, og at tryghedssamfundet er i gang med at genføde det liberale menneske som en samfundsansvarlig frihedssjæl, der stræber efter at realisere sine drømme uden først at få lov af Big Mother.
Hvad var dit drømmejob som barn? Rummand
Tre ting på en seasteading?

  • Ingeniører, som kan skabe de fysiske rammer og udvikle nye teknologier
  • Et grundlæggende godt helbred, herunder mentalt
  • Og ca. 100 næstekærlige fritænkere, hvoraf mindst én er en forbandet god kok

Ellers andet vi bør vide? Tja, jeg har engang gået de ca. 800 km fra Roncesvalles i Pyrenæerne til Santiago de Compostela, den såkaldte Camino de Santiago. Ifølge myten bliver pilgrimme både renset for alle synder og udødelige, men min certificerede udødelighed skal dog ikke afholde mig fra at få det bedste ud af de kommende 50 år også.

Join the Conversation

10 Comments

  1. Hun er den sejeste indtil videre, hvis hun ikke spurgte om, hvad seasteading er. =)

    1. Det gjorde hun ikke 🙂 Hun kan tydeligvis finde ud af at lave en simpel google-søgning…eller også vidste hun det (topsejt)

  2. Hun er den sejeste indtil videre, hvis hun ikke spurgte om, hvad seasteading er. =)

    1. Det gjorde hun ikke 🙂 Hun kan tydeligvis finde ud af at lave en simpel google-søgning…eller også vidste hun det (topsejt)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.