Join the Conversation

8 Comments

 1. Tennishal i Odense nu! HAHA!
  Og tror at i begge er på gale vej med henhold til den præcise fortolkning, dog er den vendt 180 grader oppe i indlægget.
  Kurrild viser at godt vejr har en positiv effekt på opmødet til 1.Maj demonstrationer.
  “We therefore expect that temperatures (daily minimum and maximum temperatures) will be positively correlated with the number of participants.4 Similar expectations apply to the number of hours of sunshine, while the reverse goes for the amount of rain.5” … “The most important explanatory variables are variation in the weather conditions. Political variables exhibit few or no robust effects and socio-economic variables none.”

 2. Tennishal i Odense nu! HAHA!
  Og tror at i begge er på gale vej med henhold til den præcise fortolkning, dog er den vendt 180 grader oppe i indlægget.
  Kurrild viser at godt vejr har en positiv effekt på opmødet til 1.Maj demonstrationer.
  “We therefore expect that temperatures (daily minimum and maximum temperatures) will be positively correlated with the number of participants.4 Similar expectations apply to the number of hours of sunshine, while the reverse goes for the amount of rain.5” … “The most important explanatory variables are variation in the weather conditions. Political variables exhibit few or no robust effects and socio-economic variables none.”

 3. @Jesper Juul Andersen
  Jakob Hedegaard er slet ikke på gale vej – tværtimod. PKK viser at vejret netop har en forklaringskraft i forhold til fremmødet 1. maj. Det er ikke kun effekten af godt vejr der undersøges – men af al slags vejr i den periode der er inkluderet i datagrundlaget.

 4. @Jesper Juul Andersen
  Jakob Hedegaard er slet ikke på gale vej – tværtimod. PKK viser at vejret netop har en forklaringskraft i forhold til fremmødet 1. maj. Det er ikke kun effekten af godt vejr der undersøges – men af al slags vejr i den periode der er inkluderet i datagrundlaget.

 5. Ja, jeg undskylder den, har endda selv kopieret det ind under min kommentar 😛

 6. Ja, jeg undskylder den, har endda selv kopieret det ind under min kommentar 😛

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.