LIBERATORS POESIBOG

Artikelserien tager sit udgangspunkt i veninde/poesi-bøgerne, som de fleste piger jublende og fnisende udfyldte til hinanden i folkeskolen. Jeg sad en dag og tænkte over dette fænomen, da det slog mig, at det kunne være sjovt at ”liberalisere” disse og bede kendte liberale udfylde Liberators selvkreerede poesibog. Ideen var at de liberale på denne måde kunne præsenteres i en light-profil udgave – til glæde for os på Liberator og til glæde for deres profilering (win-win). Dernæst kontaktede jeg på forskellig vis (mail samt ”opsøgende arbejde”) disse mennesker og fik dem til at udfylde den. Det er blevet til en række sjove (og mindre underholdende) venindebøger, som jeg det næste stykke tid vil poste her på bloggen.

Vi lægger ud med Michael Aastrup, Mikael Jalving og Anders Samuelsen.

God læsning, Dorthe

PS. Jeg kan oplyse om at det mest iøjnefaldende var at et stort flertal af de adspurgte ikke anede hvad seasteading er (hint til ”eksperter” på dette område…).

0 comments

Sign In

Reset Your Password