Jeg er oprigtig i tvivl om de fleste politikeres holdninger. Mængden af spin, løgn og make-up er så stor at jeg virkelige er i syv sind om de fleste politikers oprigtighed. På den ene side er nok meget godt for mit humør at politiker ikke er helt direkte i deres kommunikation. Så får man jo nok bare flere utalelser i Mike Legarth klassen: “Nogle vil opleve at betale lidt mere i skat, men det tror jeg godt, folk kan forstå.” Finder det også dybt foruroligende at Troels Lund bliver nød til at undertrege, at han ikke nyde at tage mine penge “Altså, det er ikke sådan, at jeg vågner hver dag og glæder mig over at skulle tage penge op ad folks lommer” Okay, men så lad vær!
Ved egentlig ikke om jeg vil opleve politikere uden deres leflen for midtervælgeren, tror det vil blive et grimt syn.
So, politicians, put on your make up!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.