Der er de sidste par uger ikke sket så meget på Liberator.dk. Det skyldes, at redaktionen holder sommerferie. Desuden arbejder vi hen mod et nyt Liberator, som skal vise alle de ting, som liberalismen dækker over.
Et site der skal skabe et nuanceret billede af liberalismen, som er fri for stereotyper og fordomme. Støtte udvikling af Danmark mod et markedsanarkistisk samfund. Være med til at give liberalismen en god faglig balast og skabe grundlag for debat. Det kan både være gennem korte og lange blogindlæg.
Det kan f.eks. være en Liberator Woman blog, hvor kvinder skriver om, hvordan det er at være en liberal kvinde i et socialistiske smørhul, eller hvad man nu har lyst til at skrive om. En blog om livsstil, hvor man skriver om alle de fantastiske ting, der findes i livet. Kan være alt fra gastronomi, guccitasker til kultur. Alt det som vi godt ved skabes i en fri verden. En iværksætterblog der sætter fokus på alle de gode forretningsidéer, som der findes i verden. Liberalismen kan rumme alle disse smukke ting, fordi frie mennesker skaber.
Det kan også være, at man sidder med et emne, som man selv finder spændende, og som man mener kan promovere den anarkistiske/liberale ånd.
Der vil fortsat være de dybe akademiske artikler, som Liberator er blevet kendt/berygtet for på sektionen Akademia. Den vil være åben for alle, der har lyst til at skrive dybe akademiske artikler. Disse artikler skal godkendes, inden de kommer på sitet, så vi sikrer et højt niveau.
Hvis man vil høre nærmere om det nye Liberator, eller hvis du gerne vil være redaktør på en blog, så er du velkommen til at kontakte mig på:
hjh@liberator.dk
Alle idéer til frihedsblogs modtages.
Fortsat god sommerferie!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Nu skal der ikke gå Lene Espersen i den, se bare hvilken socialistisk finanslov de har fremlagt, fordi vi ikke har holdt dem i ørerne

  2. Nu skal der ikke gå Lene Espersen i den, se bare hvilken socialistisk finanslov de har fremlagt, fordi vi ikke har holdt dem i ørerne

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.