Det er åbenbart tid til “borgerlig selvransagelse“, hvis man skal tro justitsminister Lars Barfoed fra Konservative. Det kan man godt forstå, for mængden af FAIL fra især dette parti har været enormt den seneste tid. Essensen af Barfoeds udtalelse er, at alt for mange kræver for meget – uden at de selv gør deres pligt:

Jeg synes, at den socialdemokratiske velfærdssat har udviklet sig til, at det mest handler om at kræve sin ret, mens det med at gøre sin pligt fortoner sig.

Det med at gøre sin pligt, er noget, som de konservative går meget op i: Country First-Common Good-politik har en central placering i deres kommende principprogram; som i øvrigt brillerer ved sin borderline kollektivisme, manglende principfasthed og logiske inkonsistens.
Hvis det er de konservatives mål, at vi som individer og borgere skal tænke på andre før vi tænker på os selv, så er der om noget behov for selvransagelse i dét parti.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.