Er der ikke skrevet en bog om dette?

I read the newspapers this morning, and it was like Atlas Shrugged was happening in real life. Jeg tænker at der må være rigeligt med inspiration til teamet der laver Atlas Shrugged live action movie. Både med Lars der søger tilflugt, store demonstrationer, mørklægning af folketingssalen, unge LO-folk der hopper ind af vinduerne, lav produktion, […]

I read the newspapers this morning, and it was like Atlas Shrugged was happening in real life.

Jeg tænker at der må være rigeligt med inspiration til teamet der laver Atlas Shrugged live action movie. Både med Lars der søger tilflugt, store demonstrationer, mørklægning af folketingssalen, unge LO-folk der hopper ind af vinduerne, lav produktion, højt forbrug stærk voldsmonopol etc.

Det optimale havde selvfølgeligt været at Patri Friedman og resten af team Seasteding havde stået klar med en varm seng og en helikopterlandingsplads til Lars og hans familie, men Schweiz lyder som et land med en relativt fornuftig offentlig sektor. Så bliver det spændende at se hvor længe virksomheden bliver hængende, og hvem det næste højproduktive menneske der flygter bliver.

http://www.business.dk/finans/saxo-bank-stifter-har-faaet-nok-flytter-til-schweiz

0 comments

Sign In

Reset Your Password