“It’s remarkable how unoriginal most political philosophers are. […] Many purportedly respectable philosophers spend whole careers on adding the tenth decimal place to already existing views. […] uneducated, illiterate pirates of the 18th and 17th century were better constitutional innovators than any of the philosophers of that period. […] The truth is that academic political philosophy is not about political philosophy. It is about pleasing superiors.” Hos A Thousand Nations

Join the Conversation

2 Comments

 1. Fordi alt hvad der kan siges allerede er sagt til hudløshed.
  At ændre sig selv, eller et samfund for den sags skyld, er ikke noget der opstår over tid, fordi man feks har læst de “rigtige”, studeret dette eller hint.
  Frihed er tilrådighed lige her og nu, og er ikke noget der hverken kan eller skal arbejdes imod. Faktisk kunne man sige, at jo mere vi snakker og taler om frihed som en idé, jo mere fjerner vi os fra det faktuelle.
  Vi kunne godt leve et forholdsvist frit liv i Danmark, der er ingen grund til al den tvang, men så længe familien Danmark er tilfredse med tanken om, at de en dag vil få lidt mere frihed, så længe vil vi forblive i lænker.
  Agtigt;)

 2. Fordi alt hvad der kan siges allerede er sagt til hudløshed.
  At ændre sig selv, eller et samfund for den sags skyld, er ikke noget der opstår over tid, fordi man feks har læst de “rigtige”, studeret dette eller hint.
  Frihed er tilrådighed lige her og nu, og er ikke noget der hverken kan eller skal arbejdes imod. Faktisk kunne man sige, at jo mere vi snakker og taler om frihed som en idé, jo mere fjerner vi os fra det faktuelle.
  Vi kunne godt leve et forholdsvist frit liv i Danmark, der er ingen grund til al den tvang, men så længe familien Danmark er tilfredse med tanken om, at de en dag vil få lidt mere frihed, så længe vil vi forblive i lænker.
  Agtigt;)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.