Flere forbud, tak

Tobias Lau skriver i Information i artiklen ‘Flere forbud, tak‘, at han er glad for alle de forbud SF foreslår. Konklusionen er kort og godt, at alt skal være forbudt, fordi mennesker ikke ved, hvad der er godt for dem.

Desuden vil Tobias Lau promovere grønne industrier.

De grønne industrier, som vil tegne fremtidens vækst, står parat til at bryde igennem. Men først når politikerne får skabt de rigtige forbud, som forbyder det, vi ikke vil have i samfundet, og fremmer det, vi gerne vil have.”

Det sjove er, at Tobias Lau er direktør for firmaet Social Action. Fra deres hjemmeside står der: “Social Action is a new type of company that develops environmental projects with a social scientific focus.

Det er da heldigt, at mange af de forbud, som Tobias Lau gerne vil have kan hjælpe hans eget firma.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password