En ny side/blog/bibliotek har set lyset med det formål at fremme forskning inden for anarkisme. Helt præcis det de kalder den “analytiske anarkism” den som blandt andet har grundlag i Rothbards og David Friedmans værker.
Der er ikke så meget på siden endnu, DOG er der allerede en imponerende liste over bøger og publiceret artikler der er relevante for studiet af anarkismen. Absolut en liste der er værd at bruge tid på hvis man ønsker at studere anarkismen fra et mere analytisk perspektiv. Se listen her der blandt andet inkluderer værker fra prominente navne som Axelrod, Buchanan, Cowen, Kurild-Klitgaard, Ostrom og Tullock.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.