Det var dråben! Nu vil de tage min øl fra koncerterne og fodboldkampene! Hvad tænker de på, fodbold uden øl! Musik uden øl! Ahhh! Jeg kalder til revolution, – ud på barrikaderne! NU! Marchere til christianborg!
*telefon der ringer*
“Hej Jens, en øl siger du? ”
“Ja for dælen, vi skal have en øl eller to Jesper!”
“Havde godt nogele andre planer”
“Come on!”
“Men de kan vente til en ande dag”
Ja okay, vi udskyder revolutionen… en anden dag. Nåja, det der med øllet, det kan vist læses her, det er lidt nederen…

Join the Conversation

6 Comments

 1. Jeg skrev til de citerede politikere for at udbede mig svar. Birgitte Josefsen svarede som den eneste tilbage.
  Kære Birgitte Josefsen
  Jeg har i Politiken set dig citeret for følgende:
  »Det skal kunne være muligt at nyde en koncert uden, at alkohol skal være indblandet. Jeg er også sikker på, at man kan nyde en fodboldkamp uden at skulle tylle øl i sig,« siger Birgitte Josefsen.
  Jeg undrer mig over, hvordan du kan stille en præmis op om, at man skal drikke øl til koncerter. Der er så vidt jeg ved intet krav om, at man skal drikke øl til koncerter eller fodboldkampe. Det er også muligt, at undvære sodavand til koncerter. Men hvorfor skulle man, hvis man har lyst til at drikke dette?
  Du er medlem af Venstre, et – i hvert fald historisk set – liberalt parti. Derfor undrer det mig, at du som liberalt menneske og politiker, kan gå ind for en begrænsning af den individuelle frihed. Ingen kommer til skade ved at folk drikker øl til koncerter eller fodboldkampe.
  Jeg håber, du har tid til kort at begrunde din holdning.
  —- SVAR
  Du må drikke lige så mange øl du lyster til koncerterne. Jeg har kommneteret på en oplysning om at der i Sverige ved koncerter er en ordning der betyder at øl drikkes i et lokale ved siden af en koncertsal. det synes jeg da er udmærket, men rolig. Det er ikke en sag Venstre blander sig i eller vil arbejde med. Min udtalelse er alene udtryk for at det er da udmærket hvis de der etablerer koncerteren laver en sådan løsning– så frit valg
  Med venlig hilsen
  Birgitte Josefsen
  MF

 2. Jeg skrev til de citerede politikere for at udbede mig svar. Birgitte Josefsen svarede som den eneste tilbage.
  Kære Birgitte Josefsen
  Jeg har i Politiken set dig citeret for følgende:
  »Det skal kunne være muligt at nyde en koncert uden, at alkohol skal være indblandet. Jeg er også sikker på, at man kan nyde en fodboldkamp uden at skulle tylle øl i sig,« siger Birgitte Josefsen.
  Jeg undrer mig over, hvordan du kan stille en præmis op om, at man skal drikke øl til koncerter. Der er så vidt jeg ved intet krav om, at man skal drikke øl til koncerter eller fodboldkampe. Det er også muligt, at undvære sodavand til koncerter. Men hvorfor skulle man, hvis man har lyst til at drikke dette?
  Du er medlem af Venstre, et – i hvert fald historisk set – liberalt parti. Derfor undrer det mig, at du som liberalt menneske og politiker, kan gå ind for en begrænsning af den individuelle frihed. Ingen kommer til skade ved at folk drikker øl til koncerter eller fodboldkampe.
  Jeg håber, du har tid til kort at begrunde din holdning.
  —- SVAR
  Du må drikke lige så mange øl du lyster til koncerterne. Jeg har kommneteret på en oplysning om at der i Sverige ved koncerter er en ordning der betyder at øl drikkes i et lokale ved siden af en koncertsal. det synes jeg da er udmærket, men rolig. Det er ikke en sag Venstre blander sig i eller vil arbejde med. Min udtalelse er alene udtryk for at det er da udmærket hvis de der etablerer koncerteren laver en sådan løsning– så frit valg
  Med venlig hilsen
  Birgitte Josefsen
  MF

 3. Jeg skrev til de citerede politikere for at udbede mig svar. Birgitte Josefsen svarede som den eneste tilbage.
  Kære Birgitte Josefsen
  Jeg har i Politiken set dig citeret for følgende:
  »Det skal kunne være muligt at nyde en koncert uden, at alkohol skal være indblandet. Jeg er også sikker på, at man kan nyde en fodboldkamp uden at skulle tylle øl i sig,« siger Birgitte Josefsen.
  Jeg undrer mig over, hvordan du kan stille en præmis op om, at man skal drikke øl til koncerter. Der er så vidt jeg ved intet krav om, at man skal drikke øl til koncerter eller fodboldkampe. Det er også muligt, at undvære sodavand til koncerter. Men hvorfor skulle man, hvis man har lyst til at drikke dette?
  Du er medlem af Venstre, et – i hvert fald historisk set – liberalt parti. Derfor undrer det mig, at du som liberalt menneske og politiker, kan gå ind for en begrænsning af den individuelle frihed. Ingen kommer til skade ved at folk drikker øl til koncerter eller fodboldkampe.
  Jeg håber, du har tid til kort at begrunde din holdning.
  —- SVAR
  Du må drikke lige så mange øl du lyster til koncerterne. Jeg har kommneteret på en oplysning om at der i Sverige ved koncerter er en ordning der betyder at øl drikkes i et lokale ved siden af en koncertsal. det synes jeg da er udmærket, men rolig. Det er ikke en sag Venstre blander sig i eller vil arbejde med. Min udtalelse er alene udtryk for at det er da udmærket hvis de der etablerer koncerteren laver en sådan løsning– så frit valg
  Med venlig hilsen
  Birgitte Josefsen
  MF

 4. Lad os vente nogle få år, om hun stadig mener at det skal vært et frit valg. Nu har de udraderet rygning på privat ejendom og mit bud er, at det er øllen som står for tur.

 5. Lad os vente nogle få år, om hun stadig mener at det skal vært et frit valg. Nu har de udraderet rygning på privat ejendom og mit bud er, at det er øllen som står for tur.

 6. Lad os vente nogle få år, om hun stadig mener at det skal vært et frit valg. Nu har de udraderet rygning på privat ejendom og mit bud er, at det er øllen som står for tur.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.