Liberator skal snart flytte og leder efter et nyt hjem. Chatsupport/telefonsupport og understøttelse af PHP/MySQL er et krav, mens ASP/Access er et plus. Vi har kig på one.com, men modtager meget gerne andre forslag, hvis priser egner sig til medier, der ikke modtager statsstøtte.

Join the Conversation

20 Comments

 1. Dandomain, men det er måske for dyrt? Det er vist ca. 200 kr om måneden. De er dog lidt dyre mht ekstra diskplads og databaseplads, men tilgengæld kører det godt. Surftown har små irriterende udfald konstant.
  Husk, ofte får man hvad man betaler for – med undtagelse af skat selvf.

 2. Ja, det sparer tid. Hvis de fx opdaterer serversoftwaren, kan der komme fejl på siden, og så ved jeg, hvad jeg skal forsøge, hvis support fortæller mig, de netop har opdateret. Ligeledes kan man få oplyst, om alt kører som det skal hos dem, eller om det er hos os, at fejlen ligger. Så bruger man ikke tid på et problem, man ikke kan gøre noget ved.
  Det er i hvert fald et stort plus ved one.com.

 3. Jeg bruger selv Gigahost og er godt tilfreds. De er ikke altid lige hurtige om at vende tilbage på spørgsmål, men de svarer da på mails og prisen bliver vist ikke bedre.

 4. Surftown har masser af små irriterende udfald af 5 sekunder til et par minutters varighed.
  Jeg har kørt med surftown i et år eller mere nu, så det er ikke blot et periodisk problem.

 5. Skovgaard,
  Har du din egen blog, siden at du kender til diverse webhosts?
  Troede ellers at jeg var velkendt med de fleste liberatianske danske blogs, men tror da ikke jeg har løbet ind i din. Må vi få URL?

 6. Jeg har ingen blog eller andet interessant. Vi (kæresten) har en hjemmeside for vores hundeopdræt.

 7. One.com kan være ok (bruger dem til mit lille private site)- men kører fra tid til anden lidt lansomt. Der er også en ret begrænset styring af server-pladsen. Værst er dog at de udelukkende kører php i safemode. Dette kan skabe en del problemer for mange open source cms’er. Tilgengæld er deres chat-support fortrinelig.
  Jeg bruger selv Hostgator.com til et lidt større projekt jeg har gang i. De benytter C-panel backend, som jeg synes fungerer rigtig godt. Desuden får man ubegrænset diskplads – og hastigheden er ok, trods at serverne ligger i USA. Jeg betaler ca. 70 om måneden.
  De understøtter dog ikke .dk domæner, hvorfor man er nødt til at benytte feks. gratis-dns.dk (eller anden udbyder) til at køre dns…
  Hostgator har i øvrigt også en velfungerende (engelsk) chat-support…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.