– Herunder bl.a.  Mahmoud Ahmadinejad og Mr. Mugabe.
Utroligt at miljøet har nået en religiøs højde, hvor man spytter i ansigtet på de efterladte og deres familier af diktatorne.
Men det er stadig mig, der er den onde, eftersom at jeg stiller mig blot en smule skeptisk overfor de tal vi bliver præsenteret for, ikk?

Join the Conversation

4 Comments

  1. Miljøet har aldrig været en prioritet for disse mennesker. For den ene halvdels vedkommende (Mug aben og hans venner) handler det om at malke vesten, med indgydelse af dårlig samvittighed. For den anden halvdel handler det om at smadre frie markeder og bekæmpe kapitalismen med alle midler. Morderiske diktatorer er ikke for ufint selskab i den sammenhæng, målet helliger jo midler.

  2. Miljøet har aldrig været en prioritet for disse mennesker. For den ene halvdels vedkommende (Mug aben og hans venner) handler det om at malke vesten, med indgydelse af dårlig samvittighed. For den anden halvdel handler det om at smadre frie markeder og bekæmpe kapitalismen med alle midler. Morderiske diktatorer er ikke for ufint selskab i den sammenhæng, målet helliger jo midler.

  3. I stedet for at anholde tusindvis af skøre autonome demonstranter, kunne politiet have sendt flertallet af de 119 forbrydere direkte for en dommer, som (havde vedkommende været ærlig) ville have sendt dem videre til livstidsafsoning.
    Den eneste forskel på hhv. Lundin og Mugabe, Ahmadinejad, Gaddafi, Hu mfl. er, at Lundin har færre liv på samvittigheden og mangler politiske kontakter.

  4. I stedet for at anholde tusindvis af skøre autonome demonstranter, kunne politiet have sendt flertallet af de 119 forbrydere direkte for en dommer, som (havde vedkommende været ærlig) ville have sendt dem videre til livstidsafsoning.
    Den eneste forskel på hhv. Lundin og Mugabe, Ahmadinejad, Gaddafi, Hu mfl. er, at Lundin har færre liv på samvittigheden og mangler politiske kontakter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.