Klimahysteri

Det er vist nok en velkendt sag og der er vist noget om at en vis Søren Pind, ikke kan se et kuk, når han opholder sig i lokaler belyst af de nye el-sparepærer. Det har jeg ihvertfald læst. Og jeg har i mit stille sind tænkt at det nok var en kende overdrevet.

Jeg har indtil for et par timer siden,  INGEN erfaringer med disse el-sparepærer. Erfaringen rigere, sidder jeg og bander over hvor latterligt elendigt lys de afgiver. Jeg hælder min galde ud over “whats on your mind” feltet på facebook og vupti, kommer der venlige håndrækninger til en komplet klima-korrekt-el-spare-pærer-ignorant som mig. Først iform af den gode Jan Madsen, der fortæller at man skal skrue godt op for watt’ne før det duer til noget som helst. Han anbefaler minimum 800 lumen og 100 watts ekvivalens. Jeg står med en henholdsvis 40 og 60 ekvivalens, sidstnævnte på 600 lumen.

Jeg tror gerne på hr. Madsens visdom, men når nu min el-spare-klima-lorte-mini-nefa-lygte-pærer på 60 watt ekvivalens og 600 lumen, kun allernådigst udkonkurerer standby dioden på mit tv, så er der fanme noget galt med proportionerne.

Ind kommer en af de få gode politikere, Lasse Grosbøl, der forklarer mig at der så sandelig er forskel på kvaliteten af de hersens pærer. Jeg gætter på at vi snakker lyskvaliteten, kontektsten taget i betragtning. Lasse smider tilmed et link til politikken (jeg det gjorde ondt at klikke på det og jeg nærede stor frygt for at jeg måske måtte lægge øjne til Tøgers korpulente ansigt og de mareridt det medfører). Jeg skimmer artiklen og skipper så til konklusionen. A ha! Tero E27 er testens absolutte vinder… det er da bare sådan en jeg skal ud og have så. Og den er ikke engang voldsomt dyr, selvom den er den eneste der får top karakter. Lige inden jeg hopper ud af døren for at opstøve sådan en lille fætter, kaster jeg lige et blik ned i skraldespanden og ser æsken fra min tidligere indkøbte pære…

Tero, E27… suk!

FUCKING ULAND!!!

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password