“Mens højrefløjens vælgere er positive overfor udlicitering, synes venstrefløjens vælgere, at det er en dårlig ide.”
 – Hvorfor er der ingen der snakker om privatisering?
Mikkel Warming (Ø) siger udtaler også – “Efter otte års borgerlig regering og total meget ideologisk propaganda om, hvor fantastisk udlicitering er, så er jeg glad for, at der ikke er noget folkekrav om at mere udlicitering”
 – Ideologisk propaganda? Udlicitering har intet med Liberalisme at gøre. Det har privatisering derimod.
http://www.berlingske.dk/kommunalvalg-2009/udlicitering-splitter-hovedstaden

Join the Conversation

6 Comments

  1. Right you are. Udlicitering er i en hel del tilfælde det samme som at kombinere det private erhvervlivs omkostningsnedskæringshøvl med den politiske økonomiske uansvarlighed. Det er ikke hvad jeg kalder en succeskombi.

  2. Right you are. Udlicitering er i en hel del tilfælde det samme som at kombinere det private erhvervlivs omkostningsnedskæringshøvl med den politiske økonomiske uansvarlighed. Det er ikke hvad jeg kalder en succeskombi.

  3. I øvrigt har vi ikke haft en regering, som har stået for liberalisme af nogen art, hvilket heller ikke gør vores kære socialists analyse på nogen måde mere interessant.

  4. I øvrigt har vi ikke haft en regering, som har stået for liberalisme af nogen art, hvilket heller ikke gør vores kære socialists analyse på nogen måde mere interessant.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.