Det er åbenbart ikke alle banker, som har finanskrise.
Frøs  Herreds Sparekasse kan ikke forstå, at de skal betale 12,5 mio. til Bankpakke 1.
Hvis nogen af jer har papirversionen, så kan man også læse, at deres direktør langer ud efter Danske Bank og siger, at de burde udvise ydmyghed. Nu når de modtager penge fra de små banker.

Join the Conversation

4 Comments

 1. Apropos, ovenstående fra Hans Jonas – Jeg læste også med Jyske Bank, at den eneste grund til, at de ikke kan frasige sig, at de muligvis bliver nødt til at benytte sig af bankpakke nr. 2, er pga. at de bliver nødt til at betale så mange penge til bankpakke nr. 1.

 2. Apropos, ovenstående fra Hans Jonas – Jeg læste også med Jyske Bank, at den eneste grund til, at de ikke kan frasige sig, at de muligvis bliver nødt til at benytte sig af bankpakke nr. 2, er pga. at de bliver nødt til at betale så mange penge til bankpakke nr. 1.

 3. Nykredit har også droppet bankpakke II til fordel for en obligationsudstedelse, der har skrabet 6-7 mia. kr. sammen.
  ”Vi har fået pengene til en væsentligt bedre pris end vi skulle betale hos staten. Der er sparet godt 1 pct., hvilket groft sagt svarer til en sparet renteudgift på 60-70 mio. kr. om året,” siger Nykredits koncernchef Peter Engberg.
  http://epn.dk/brancher/finans/realkredit/article1876106.ece

 4. Nykredit har også droppet bankpakke II til fordel for en obligationsudstedelse, der har skrabet 6-7 mia. kr. sammen.
  ”Vi har fået pengene til en væsentligt bedre pris end vi skulle betale hos staten. Der er sparet godt 1 pct., hvilket groft sagt svarer til en sparet renteudgift på 60-70 mio. kr. om året,” siger Nykredits koncernchef Peter Engberg.
  http://epn.dk/brancher/finans/realkredit/article1876106.ece

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.