I december sidste år, sagde Jakob Brøchner Madsen, at priserne på landbrugsjord risikerer at falde mellem 25 pct. og 50 pct. Nu lader det til, han får ret igen. For nylig vurderede Nicolaj Nørgaard, direktør i brancheorganisationen Dansk Svineproduktion, at værdien af de danske svineproducenters jord i 2009-regnskaberne skal nedskrives med 50.000 kr. pr. hektar.
Finanstilsynet retter nu søgelyset mod de banker, der har relativt store udlån til landbruget. Hvor er det altså bare super-duper, vi har Finanstilsynet.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Nøh mand!! Du fatter ingenting! Den kapitalistiske regering har udsultet finanstilsynet totalt for at tækkes kapitalen. Finanstilsynet skal bare have nogle flere penge og så lidt mere regulering, så skal du bare se 🙂

  2. Nøh mand!! Du fatter ingenting! Den kapitalistiske regering har udsultet finanstilsynet totalt for at tækkes kapitalen. Finanstilsynet skal bare have nogle flere penge og så lidt mere regulering, så skal du bare se 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.