David Trads skriver, at vi har lært lektien om kriser. David Trads mener, at læren om 1929 krakket er, at staten skal pumpe store mængder penge ud i økonomien, imens han name dropper John Maynard Keynes og John Kenneth Galbraith.
Men David, Den Store Depression med alle dens statslige indgreb varede i 15 år. Recessionen 1920-21, som indledningsvis var værre end 1929 krakket, varede et års tids, trods fraværet af statslig intervention. Hvordan forklarer du det, David?
Endvidere skriver David Trads, at ingen “har beskrevet Keynes’ teorier mere klart end John Kenneth Galbraith”. Jo, det har Henry Hazlitt i The Failure of the New Economics, hvor han piller Keynes’ makværk The General Theory of Employment, Interest and Money fra hinanden linje for linje. Læs den David, så kan det være, du lærer noget.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.