DJØF Bladet bryder med deres vane for at interviewe socialdemokrater og bringer et interview med Jacob Mchangama som cover story. Ikke de store håndbevægelser, handler næsten udelukkende om hans person og baggrund, og kun forsvindende lidt om det, han står for – men det er trods alt stadig rart med et lille afbræk fra de sædvanlige tosser, de bruger spalteplads på.
DJØF Bladet nr. 18, side 34-39.

Join the Conversation

13 Comments

 1. Jeg har aldrig læst DJØF magasinet, men med overskrifter som:
  – ‘Hvem skummer fløden?’
  – ‘Rigtige mænd går på barsel’
  – ‘Mandlige normer dominerer arbejdsmarkedet’ – “Usynlige mandlige normer i det danske samfund betyder, at vi betragter børn som en forhindring for kvinders karriere, men en fordel for mæmds karriere”. Det påviser sociolog Lotte Bloksgaard i ny ph.d afhandling.
  – ‘Balance mellem familie- og arbejdsliv’
  er der noget, der siger mig, at jeg skal holde mig langt væk. Ingen tvivl om hvem målgruppen er: Kvinden med uddannelse og offermentalitet!

 2. Jeg har aldrig læst DJØF magasinet, men med overskrifter som:
  – ‘Hvem skummer fløden?’
  – ‘Rigtige mænd går på barsel’
  – ‘Mandlige normer dominerer arbejdsmarkedet’ – “Usynlige mandlige normer i det danske samfund betyder, at vi betragter børn som en forhindring for kvinders karriere, men en fordel for mæmds karriere”. Det påviser sociolog Lotte Bloksgaard i ny ph.d afhandling.
  – ‘Balance mellem familie- og arbejdsliv’
  er der noget, der siger mig, at jeg skal holde mig langt væk. Ingen tvivl om hvem målgruppen er: Kvinden med uddannelse og offermentalitet!

 3. Både DJØF og DJØF Studerende går ind for “at alle større og børsnoterede virksomheder skal have mindst 40 % kvinder i bestyrelserne.” Godt det ikke er mig, der kommer med i en bestyrelse på lovgivernes nåde, i stedet for på egne meritter. Skal vi også have krav om 10 % “anden etnisk herkomst end dansk”?
  En fast klumme i bladet er “Op af stolen”, hvor Christian Nissen, Pernille Rosenkrantz-Theil og Clement Kjersgaard skiftes til at kommentere, hvad de nu end føler for. Det er ikke just imponerende så meget kontravægt der er til de socialdemokratiske synspunkter.
  PS: Før nogen spørger “jamen, hvorfor er du medlem af DJØF, hvis du ikke kan lide dem”, så skal det nævnes, at de (ind imellem) har fornuftige rabatter på lærebøger, og rimelige priser på forsikring.

 4. Både DJØF og DJØF Studerende går ind for “at alle større og børsnoterede virksomheder skal have mindst 40 % kvinder i bestyrelserne.” Godt det ikke er mig, der kommer med i en bestyrelse på lovgivernes nåde, i stedet for på egne meritter. Skal vi også have krav om 10 % “anden etnisk herkomst end dansk”?
  En fast klumme i bladet er “Op af stolen”, hvor Christian Nissen, Pernille Rosenkrantz-Theil og Clement Kjersgaard skiftes til at kommentere, hvad de nu end føler for. Det er ikke just imponerende så meget kontravægt der er til de socialdemokratiske synspunkter.
  PS: Før nogen spørger “jamen, hvorfor er du medlem af DJØF, hvis du ikke kan lide dem”, så skal det nævnes, at de (ind imellem) har fornuftige rabatter på lærebøger, og rimelige priser på forsikring.

 5. @Jesper R
  Jeg tror nu Manders pointe med hans medlemskab var at han kan spare langt flere penge end medlemskabet koster på lærebøger (formodes skal bruges til studiet) samt forsikringer som er en god ting at have just in case.
  Så det er ikke så meget for bladets skyld

 6. @Jesper R
  Jeg tror nu Manders pointe med hans medlemskab var at han kan spare langt flere penge end medlemskabet koster på lærebøger (formodes skal bruges til studiet) samt forsikringer som er en god ting at have just in case.
  Så det er ikke så meget for bladets skyld

 7. Jeg er helt på linje med Mander. Jeg overvejede godt nok at melde mig ud da jeg så den mail poppe ind med kvindekvoter i bestyrelsen. Men værdien af billig forsikring osv. var dog højest. (Og for fremtiden går alle mails fra DJØF lige i spamfilteret, ligesom jeg ikke modtager deres blad)

 8. Jeg er helt på linje med Mander. Jeg overvejede godt nok at melde mig ud da jeg så den mail poppe ind med kvindekvoter i bestyrelsen. Men værdien af billig forsikring osv. var dog højest. (Og for fremtiden går alle mails fra DJØF lige i spamfilteret, ligesom jeg ikke modtager deres blad)

 9. Magnus har ramt hovedet på sømmet. Selv små beløb sparet på bøger løber op i længden.
  Og når nu jeg alligevel betaler for medlemsskabet, kan jeg jo lige så godt få bladet med – om ikke andet, så fylder det ikke meget i skraldespanden, og én gang i kvartalet kommer der en okay artikel.

 10. Magnus har ramt hovedet på sømmet. Selv små beløb sparet på bøger løber op i længden.
  Og når nu jeg alligevel betaler for medlemsskabet, kan jeg jo lige så godt få bladet med – om ikke andet, så fylder det ikke meget i skraldespanden, og én gang i kvartalet kommer der en okay artikel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.