Nobel Prize, Economics 2009

Nobel prisen i økonomi gik i år til Elinor Ostrom og Oliver Williamson. Hvis man gerne vil mere om disse to (Jeg må indrømme, at jeg aldrig før havde hørt om Elinor Ostrom), så er her nogle let tilgængelig introduktioner. David R. Henderson: A Nobel for Practical Economics (WSJ) Alex Tabarrok: Oliver Williamson and the […]

Nobel prisen i økonomi gik i år til Elinor Ostrom og Oliver Williamson. Hvis man gerne vil mere om disse to (Jeg må indrømme, at jeg aldrig før havde hørt om Elinor Ostrom), så er her nogle let tilgængelig introduktioner.

David R. Henderson: A Nobel for Practical Economics (WSJ)

Alex Tabarrok: Oliver Williamson and the pin factory (MR)

Arnold Kling: Nobel for Institutional Eonomics (EconLog)

Finn Ziegler: Velfortjent nobelpris i økonomi til Williamson og Orstrom

Peter G Klein: Williamson and the Austrians (LvMI)

0 comments

Sign In

Reset Your Password