Simon Emil stopper bandekrigen

I dagens kronik i Politiken kan man læse om, hvordan vi kommer af med bandekrigen.

Jeg har det svært med Simon Emil, fordi jeg synes, at det er lidt for tydeligt med den mand, at han ikke er liberal. (De andre prøver da at skjule det lidt) Han siger hele tiden, at staten ikke skal gøre noget, men hver gang kommer han med masser af forslag, hvor staten så alligevel skal gøre noget.

I denne kronik vil han legalisere noget af hashmarkedet. Sejt tænker man. Så kan det blive billigere, og man skal ikke have en klump i halsen, når man køber hash. [Det liberale]. Desværre fortsætter Simon Emil endnu en gang. Hashen skal man kun kunne købe på apoteket. [det uliberale] Jubii. Så kan man kun købe hash et sted i sin by, og man skal først stå i kø i 40 min, fordi en pensionist skal fortælle sin livshistorie. Jeg tror sgu bare, at jeg tager på staden.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password