Socialdemokrat: " De unge må ikke få smag for at tjene for mange penge."

Ak ja, man tror efterhånden man har hørt det meste fra danske politikere, men de formår alligevel fra tid til anden at overraske med udtalelser, hvis intellektuelle værdi og ophav tydeligvis ligger under median-ik’en.

Tag for eksempel den gæve Socialdemokrat (selvom manden lige så godt kunne være Konservativ, Venstremand eller DF’er) fra Odsherred, Thomas Adelskov. Han har til DR udtalt at “De unge får smag for at tjene penge, og så kommer de aldrig igang med en uddannelse. Derfor bør erhvervslivet afvise unge ansøgere under 18 år og i stedet kræve, at de går igang med en uddannelse, og så eventuelt bliver ansat i fritiden.”

Hvad er det også for noget svineri at rende rundt og tjene sine egne penge, når man nu kan bruge (mindst) 5 år på SU til at  læse musikterapi, sundhedsfremme og strategier, Middelalder- og renæssancearkæologi, eller Serbokroatisk?

0 comments

Sign In

Reset Your Password