Posted inLynblog

Det Amerikanske sundhedsvæsen…

… og dets problemer som fremlagt af en Demokrat:
http://www.theatlantic.com/doc/print/200909/health-care
Og hans kritik er slet ikke så tosset endda, når han taler for mere personligt ansvar, mere forbruger orienteret betaling for helt almindelige behandlinger/undersøgelser. Men specielt må man som liberalist, være svært fornøjet med den klare analyse der viser at sunhed i USA er så dyrt fordi der netop ikke eksisterer fri-markeds principper i sektoren.
Jeg er absolut ikke enig med alt hvad han skriver, men det er et langt mere nuanceret billede på USA’s sundheds problemer, end den Micheal Moore-tudekiks-dæmagogik, der bliver solgt til danskerne, som værende den ægte vare.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Posted inLynblog

Det Amerikanske sundhedsvæsen…

… og dets problemer som fremlagt af en Demokrat:
http://www.theatlantic.com/doc/print/200909/health-care
Og hans kritik er slet ikke så tosset endda, når han taler for mere personligt ansvar, mere forbruger orienteret betaling for helt almindelige behandlinger/undersøgelser. Men specielt må man som liberalist, være svært fornøjet med den klare analyse der viser at sunhed i USA er så dyrt fordi der netop ikke eksisterer fri-markeds principper i sektoren.
Jeg er absolut ikke enig med alt hvad han skriver, men det er et langt mere nuanceret billede på USA’s sundheds problemer, end den Micheal Moore-tudekiks-dæmagogik, der bliver solgt til danskerne, som værende den ægte vare.

Leave a comment

Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.