Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal mene om det her.
Her kan man læse oplægget til en tidligere ligende konference.

Join the Conversation

8 Comments

  1. De tænker da “outside the box”.
    Men, selvom de har delvist ret i deres kritik af fiat penge, så kan man ikke bruge et faith based (“fordi Allah siger renter er af det onde”) økonomisk system til noget som helst.

  2. De tænker da “outside the box”.
    Men, selvom de har delvist ret i deres kritik af fiat penge, så kan man ikke bruge et faith based (“fordi Allah siger renter er af det onde”) økonomisk system til noget som helst.

  3. Hvor er det sjovt at tænke på, at hvis man ikke havde tilladt renter for nogle hundrede år tilbage i vesten, ville vi højst sandsynlig være i ligeså ringe en situation overalt i verden, som de er i flere arabiske lande nu. Hvis ikke ringere.

  4. Hvor er det sjovt at tænke på, at hvis man ikke havde tilladt renter for nogle hundrede år tilbage i vesten, ville vi højst sandsynlig være i ligeså ringe en situation overalt i verden, som de er i flere arabiske lande nu. Hvis ikke ringere.

  5. Den islamiske økonomi ville nok sætte nogle fornuftige barrierer på urealistisk gældsættelse, både individuelt og statsligt, som vi godt kunne have brugt noget af – men det er tilsyneladende ikke muligt at investere i noget som helst, der ikke repræsenterer en allerede eksisterende værdi. Farvel til innovation og udforskning?

  6. Den islamiske økonomi ville nok sætte nogle fornuftige barrierer på urealistisk gældsættelse, både individuelt og statsligt, som vi godt kunne have brugt noget af – men det er tilsyneladende ikke muligt at investere i noget som helst, der ikke repræsenterer en allerede eksisterende værdi. Farvel til innovation og udforskning?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.