Fra Ekstrabladet:

“Fidel Castro opfordrede i starten af 1980’erne Sovjetunionen til at gennemføre et atomangreb mod USA, viser nye dokumenter.

Castro opgav først sit ønske, da Kreml fik forklaret den cubanske leder, at det radioaktive nedfald fra et sådan angreb også ville ødelægge Cuba.”

Det ville glæde mig at høre om – nu afdøde – Svend Auken stadig er bedste venner med Castro og Mogens Lykketoft stadig synes Cuba er et udtryk for charmerende samba-socialisme. Jeg vil også se frem til en dybdeborende artikel i Information.

Join the Conversation

2 Comments

  1. det afgørende er ikke om castro ville ha en lille atomkrig, det ville mao osse. det afgørende er at det først er kommet frem nu. mon ikke reagan drømte om at udradere cuba og sovjet med brintbomber, det gjorde han sikkert. nævn mig een statsleder fra det 20. århundrede der ikke havde lyst til at udradere sine modstandere med atombomber. reagan var det værste svin der har levet på jordan. saddam husein var fin nok, han skabte fred og velstand for sit folk, og udryddede terrorister. usa har økonomisk interesse i terrorisme, og alle hemmelige domkumenter om 9 11 i cia viser osse at det var isreal der stod bag. færdig, punktum. vent om se. om 20 år vil i vide jeg har ret.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.