– ved at gøre det samme, som fik os ind i krisen.
Huh?
Nååååh, det handler om bæredygtighed, synergi, proaktivitet,  enkelthed, og meningsfuld satsning.
Haeh?
Se økonomi-homøopaten Jens Jonatan Steen fra Cevea vrøvle løs på børsen.dk.

Join the Conversation

12 Comments

  1. Var det en vittighed…???
    “Hvad det hedder…øøøøhhh… hvad det hedder… øøøøh! Vi skal satse på bæredygtighed og de langsigtede investeringer. Øøøøh, hvad det hedder… VI skal tænke stort og kraftfuldt! Øøøøh hvad det hedder… Der skal handles og vises politisk lederskab til at satse bæredygtigt og proaktivt… Øøøøhh”
    Hvem forstår hvad deres forslag går ud på??? Jeg forstod intet.
    Jeg gad såå godt ha’ været en flue på væggen, da CEVEA sad i en pædagoisk rundkreds og udarbejdede dette forslag!
    Jens Jonatan Steen fra Cevea er en meget ubegavet mand…
    Han minder mig om en klassisk type man møder på universitetet. Den dumme (men ikke selv klar over det), charmerende, frembrusende, dovne, vrøvlende type med flotte power points med fine farvede modeller, der skal sløre for et dårligt stykke arbejde!!
    Når den type skal præsentere noget, forsøger han at se enormt seriøs og intelligent ud, med hovedet på skrå, selvsmagende toneleje og indøvede fagter med hænderne 😮
    Hvorfor bliver den såkaldte “tænketank” taget seriøst?

  2. Det er et alvorligt problem, at direktør Steen er den, han er. Jytte Hilden lancerede Cevea som et stærkt alternativt “fra nogle unge socialdemokrater og en seniorsild som mig.” Det sagde hun. Jeg var lige ved at kaste op, da jeg læste det. Alligevel har jeg med spænding imødeset direktør Steens “alternativer” på J-P. Jeg har aldrig set noget så ringe blive fremført med så stor selvfølelse og – efter massiv hån og latterliggørelse fra læserne – uanfægtethed.
    Problemet er, at der ikke noget ved at være modstander til direktør Steen. Han er simpelt hen for dum. Det er unfair.

  3. Jeg gider ikke engang se det. Jeg gider kun se ham blive jordet af f.eks Martin Aagerup eller Ole Birk Olesen. I sig selv er han dybt uinteressant. Jeg morer mig også over kommentarerne på hans JP blog. Some regel kan man snildt springe hans indlæg over og gå direkte til underholdningsværdien i kommentarerne.
    “Hvorfor bliver den såkaldte “tænketank” taget seriøst?”
    Det er ikke min fornemmelse at den bliver taget specielt seriøst.

  4. Modsat Skovgaard blev jeg nødt til at se hvad det var for en fisk Jan snakkede om. Måske jeg skulle have gjort som Skovgaard.
    Sjældent har jeg hørt så meget bullshit blive liret ud på så LANG tid. Mere end 11 minutter. Nogen der har tal på, hvor mange gange den mand brugte ordet “fremtid”?
    Bortset fra at han vil multiplicere den danske stats budget endnu mere end vores nuværende herskere har gjort (han kalder finansloven for “et lille skridt i den rigtige retning”) og han ville “noget med miljø” (som det jo sig hør og bør på venstrefløjen) så var han så ukonkret at han kunne have snakket om tulipaner lige så godt som om økonomi.

  5. Kasper, nu går du jo ud fra, at tulipaner og økonomi intet har med hinanden at gøre. Tulip mania begs the differ!
    Når det så er sagt, så kan jeg ikke rigtigt overskue at høre på CEVEA. Måske hvis jeg føler mig særligt veloplagt i morgen.

  6. Haha, hvor er det morsomt.
    Det er ikke så sært, at CEPOS aldrig kommenterer på noget af det de laver, når niveauet er så ringe.
    Det Steen siger er jo banaliteter på banaliteter, som kun kan give mening på RUC.
    Mit gæt er, at fagforeningerne lukker for pengekassen inden to år.

  7. til gengæld er Simon Kwam underviser på Cevea universitetet. Så den nye genereation Ceveaitter er helt klart klar til at vind debatterne.

  8. Hvordan kan det være, at Ole Birk Olesen, David Karsbøl og Torben M. Andersen også underviser på CEVEA universitet?

  9. På Cepos Uni havde vi også RUC’s Bent Greve til at fortælle os, hvorfor velfærdsstaten er en vidunderlig opfindelse. Jeg synes det er meget godt, at de unge ceveanere også bliver udsat for “den mørke sides” argumenter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.