Lokalt: Jeg har været med til at tage initiativ til en lokal mødegruppe, der vil bo på Østersøen, som er et ideelt sted at starte seasteading. Første møde er d. 19. september. Se mere i min klumme på 180 og på vores hjemmeside.
Abroad: The Seasteading Institute afholder deres anden årlige konference fra d. 29. september til d. 30. september i San Francisco med talere som bl.a. David Friedman og Peter Thiel. Men ikke mindst bliver der derefter fra d. 2. til d. 4. oktober afholdt Ephemerisle, som er en festival på vandet! Tanken er, at festivalen hvert år skal vokse i længde og størrelse og på et tidspunkt blive et permanent samfund. I år afholdes det på en sø, mens den de kommende år vil rykke længere og længere mod åbent hav.
Jeg vil selv deltage i begge events, og vi har vi fire senge ledige på husbåden, som jeg er med til at leje, så send mig en mail, hvis du er interesseret. Ellers kan man selv leje husbåde i området, hvis man reserverer nu. Flybilletter tur/retur til San Francisco kan i øvrigt findes ned til 3.000 kr. på Momondo.com.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.