Det gode ved ungdomspolitik

Denne artikel er selvfølgelig baseret på, at du rent faktisk vil være med til at skabe et frit samfund og ikke bare vil køre ministerbil. Hvis du bare er medlem af et ungdomsparti, fordi du gerne vil have politik som levevej, så er du selvfølgelig stadig velkommen til at læse artiklen.

Jeg har tidligere sagt til Liberators læsere, at de bør melde sig ud af politik, hvis de vil gøre noget for samfundet i frihedens navn. Men der er skam også gode ting ved ungdomspolitik. Grundene er måske knap så ideologiske, men de er dog meget vigtige for mennesker.

1. Netværk
Igennem ungdomspolitik kan man skabe et godt netværk, som man kan bruge senere i livet. Alle coaching bøger handler om, at man skal sørge for at få sig et godt netværk. Det gode ved et liberalt netværk er, at mange af dem får gode stillinger senere i livet. Der er også mange, der skaber virksomheder og velstand til flere mennesker, end socialister nogensinde kunne drømme om.

Dette netværk kan hjælpe dig på mange måder. Hvis du ikke gider uddanne dig og bare gerne vil arbejde på en fabrik, så kan det være, at netop en i dit netværk ejer en fabrik. De fleste af Liberators læsere uddanner sig i mange år på universitetet, og så er det jo rart, at kunne få et job, når man er færdig. Her skal man igen bruge sit netværk. Det kan være, at man igennem sit netværk kan få sit drømmejob.

Dette netværk skaffes især ved punkt nummer to.

2.Fester
Fester har altid været en stor årsag til, at mange melder sig ind i ungdomspolitik. Venstre har været kendt for deres halballer, som var en af grundene til, at næsten alle på landet i gamle dage var Venstrefolk.

Det er nemlig altid dejligt at kunne slappe af efter en hård uge. Det kan være, at man har været på arbejde hele ugen, eller måske har man haft en hård uge på universitetet. Det kan selvfølgelig også være, at man ikke har lavet noget som helst, men bare gerne vil drikke øl.

Det hjælper især, hvis man godt kan lide at drikke masser af alkohol. Det gør en mere populær til festerne, og popularitet er en vigtig del, hvis man vil have et brugeligt netværk. Man kan da godt lade være med at drikke alkohol til disse fester, men for ens egen skyld så bør man gøre det.

Et fornuftig brug af alkohol åbner døre. Det giver især en mulighed for næste punkt.

3. Sex
Hvis man følger ovenstående punkt, så er der en god chance for, at man kan få sex. Især i slutningen af festerne er der gode chancer.

Det kræver selvfølgelig for de flestes vedkommende, at man melder sig ind i et parti med mange af det modsatte køn. Hvis man er til et arrangement med kun fyre, så scorer man i hvert fald ikke så meget. Medmindre man selvfølgelig kan finde en fyr, som er med på den slags.

Man kan selvfølgelig tage i byen med sit politiske slæng. Men dette er ikke en speciel god løsning, da der findes langt bedre grupper at tage i byen med. Og fordelen ved at holde en fest i ungdomspolitisk regi er netop, at man med det samme har noget at snakke med det modsatte køn om. Hvis man ikke er god til scorereplikker, så kan man da altid gøre grin med Helle Thornings Schmidts frisure, eller hvad man nu kan finde på.

Desuden kan det være, at sex med en ligesindet kan udvikle sig til næste punkt.

4. Kærlighed
Mange vil gerne have en partner, som de kan snakke med og dele livet med. Her er ungdomspolitik genialt, fordi det er godt til at finde ligesindede personer. Det er simpelthen den bedste datingservice overhovedet.

Hvis man oplever kærlighed ved første blik til et politisk arrangement, så er chancen stor for, at man deler mange værdier med personen. Kærlighed ved første blik virker sjældent, fordi risikoen for mangel på samme værdier er alt for stor.

Man er sikker på, at hvis man møder en pige til et VU arrangenment, så er hun sikkert ikke socialist.

Andre:
Desuden kan det blive lettere at få læserbreve i aviser, hvis man får lov til at skrive på vegne af et ungdomsparti. Man bliver invitereret til arrangementer. Både decideret politiske arrangementer men også andre samfundsrelateret arrangementer.

Men i sidste ende så gider man jo ikke være medlem af et ungdomsparti, medmindre de opfylder de fire ovenstående punkter. Især de tre sidste.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password