Skat kan godt selv se, at de nogen gange er lidt uretfærdige

Som f.eks. når en dansker bliver beskattet af, at få foretaget en operation i udlandet.
Skat siger: “vi har en særlig paragraf i Inddrivelsesloven, der kan bruges i tilfælde, hvor det virker særligt uretfærdigt, at en person skal pådrages en større skattegæld” (med reference til at Dennis Mathorne ikke skal betale skat af sin kones operation i udlandet).

Fair play. Det er dejligt at se, at selv Skat har en nedre grænse. Man kan så undre sig over, hvordan Skat ikke kan tænke sig til, at enhver person der vælger, at tage til udlandet og selv betale eller få sin arbejdsgiver til at betale, er helt derude hvor det bestemt ikke er sjovt at være. Hvorfor så ikke bruge den særlige paragraf overfor alle, der vælger at smutte udenlands og lade sig behandle til en bedre fremtid?
http://www.bt.dk/underholdning/reimer-bo-i-krig-med-minister

0 comments

Sign In

Reset Your Password