Join the Conversation

4 Comments

  1. En meget interessant artikel, og tak for linket.
    Metoden og lovændringen anvendt i Portugal er meget muligt noget som lovgivere i resten af verden kunne drage inspiration af. Men det er ikke en liberalisering af noget som helst. De erstatter ikke sanktioner med frihed til eget valg. En bøde-/fængselsdom er nu bare erstattet af en behandlingsdom, noget som, indrømmet, tilsyneladende har lovende forudsigter. Men der er, i lovgivningen, ikke nogen magtafgivelse fra statens side.

  2. En meget interessant artikel, og tak for linket.
    Metoden og lovændringen anvendt i Portugal er meget muligt noget som lovgivere i resten af verden kunne drage inspiration af. Men det er ikke en liberalisering af noget som helst. De erstatter ikke sanktioner med frihed til eget valg. En bøde-/fængselsdom er nu bare erstattet af en behandlingsdom, noget som, indrømmet, tilsyneladende har lovende forudsigter. Men der er, i lovgivningen, ikke nogen magtafgivelse fra statens side.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.