MSM burka-amok

De konservatives (!) Naser Khader har foreslået at forbyde burkaer i det offentlige rum. Det giver sig selv at det er et slag imod friheden og imod religionsfriheden.

Derudover virker det ret populistisk, for vil det have nogen effekt? Jeg mener, formålet med et forbud må være at man ud fra en tese om at burkaer er kvindeundertrykkende. Men, vil burkabærende kvinder, i fald burkaer bliver forbudt, forlade deres hjem? Og er det ikke en endnu større undertrykkelse? Hvis de forlader deres hjem ser de i det mindste normale mennesker.

Men noget jeg virkelig finder irriterende er, at Khaders rabiate udfald får os andre til at ligne nogen, der forsvarer kvinders ret til at gå med burka. Se bare artiklerne fra Politiken i dag:

Politiken.dk burka-amok

Nej, vi forsvarer ikke nogens ret til at gøre noget som helst. Hvis jeg blev spurgt om jeg synes en kvinde burde gå med religiøs eller særlig upraktisk kulturel beklædning ville jeg klart afvise ideen. Vi siger at staten ikke skal blande sig. Midt i alle overskrifterne kan det jo næsten se ud som om den pointe forsvinder.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password