Join the Conversation

10 Comments

 1. Bemærk i øvrigt hvad CEPOS skriver: “Demokrati er, som Winston Churchill sagde, “… den værste styreform – på nær alle de andre, der er blevet afprøvet” , og ingen i vores del af verden vil for alvor stille spørgsmål ved demokratiet som det bedste samfundssystem.”
  Meget spøjst, når foredragsholderen de har inviteret er anarkist og på sin egen hjemmeside skriver: “Winston Churchill famously remarked that, “It has been said that democracy is the worst form of government, except all the others that have been tried.” The anarchist’s goal is to disprove Churchill’s claim: to show that contrary to popular belief, Western democracy is not only bad but inferior to a very different but realistic alternative.”

 2. Bemærk i øvrigt hvad CEPOS skriver: “Demokrati er, som Winston Churchill sagde, “… den værste styreform – på nær alle de andre, der er blevet afprøvet” , og ingen i vores del af verden vil for alvor stille spørgsmål ved demokratiet som det bedste samfundssystem.”
  Meget spøjst, når foredragsholderen de har inviteret er anarkist og på sin egen hjemmeside skriver: “Winston Churchill famously remarked that, “It has been said that democracy is the worst form of government, except all the others that have been tried.” The anarchist’s goal is to disprove Churchill’s claim: to show that contrary to popular belief, Western democracy is not only bad but inferior to a very different but realistic alternative.”

 3. Anarkisme er vel ikke en styreform? Anarkisme er vel fravær af styre? Derfor er demokrati vel den bedste syreform.

 4. Anarkisme er vel ikke en styreform? Anarkisme er vel fravær af styre? Derfor er demokrati vel den bedste syreform.

 5. Jo, jo, men hverken CEPOS eller Caplan har brugt ordet på den måde. CEPOS svarede da også, at de ikke havde været gode nok med researchen, da jeg gjorde dem opmærksom på citatet fra Caplans hjemmeside.
  Jeg kommer i hvert fald.

 6. Jo, jo, men hverken CEPOS eller Caplan har brugt ordet på den måde. CEPOS svarede da også, at de ikke havde været gode nok med researchen, da jeg gjorde dem opmærksom på citatet fra Caplans hjemmeside.
  Jeg kommer i hvert fald.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.