Join the Conversation

2 Comments

  1. SKAT er en stat i staten, som fører sin egen krig mod civilbefolkningen. Til det brug laver SKAT sine egne cirkulærer, bl. a. Løgnecirkulæret, der siger, at de ansatte i SKAT skal bilde skatteydere løgne ind for at få dem til at udfylde selvangivelsen forkert, så SKAT kan straffe dem med bøder og fængsel.
    Et andet er Nidkærhedscirkulæret, som SKAT bruger til t forfølge sagesløse skatteydere, selv om de har fået medhold ved en domstol. Det pålægger også de ansatte i SKAT ikke at oplyse om de retssager i landsretterne, som Skat taber. Halvdelen af alle 6.000 ansatte i SKAT bør fyres omgående, for SKAT har dobbelt så mange ansatte pr. indbygger som skattevæsenerne i Norge og Sverige.

  2. SKAT er en stat i staten, som fører sin egen krig mod civilbefolkningen. Til det brug laver SKAT sine egne cirkulærer, bl. a. Løgnecirkulæret, der siger, at de ansatte i SKAT skal bilde skatteydere løgne ind for at få dem til at udfylde selvangivelsen forkert, så SKAT kan straffe dem med bøder og fængsel.
    Et andet er Nidkærhedscirkulæret, som SKAT bruger til t forfølge sagesløse skatteydere, selv om de har fået medhold ved en domstol. Det pålægger også de ansatte i SKAT ikke at oplyse om de retssager i landsretterne, som Skat taber. Halvdelen af alle 6.000 ansatte i SKAT bør fyres omgående, for SKAT har dobbelt så mange ansatte pr. indbygger som skattevæsenerne i Norge og Sverige.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.