Global Warming: White Man's Problem: Why poor countries won't commit to binding emissions cuts – Reason Magazine

Global Warming: White Man’s Problem: Why poor countries won’t commit to binding emissions cuts – Reason Magazine

Hvis Klima-Connie og de andre får vredet armen om på tredjeverdenslande og nyindustrialiserede lande, ville det være det samme som at binde dem til at forpligte sig til at opgive fattigdomsbekæmpelse og reelt være et masseselvmord, som Shikha Dalmia skriver. Jeg er dog ikke enig i, at alternativet er fremtidig massedød: Hvis fattigdomsbekæmpelsen lykkes, vil tredjeverdenslande stå væsentligt bedre mod en eventuel global opvarmning, end de ville gøre, hvis de havde opgivet fattigdomsbekæmpelsen til gengæld for en nytteløs indsats. 

0 comments

Sign In

Reset Your Password