Global Warming: White Man’s Problem: Why poor countries won’t commit to binding emissions cuts – Reason Magazine

Hvis Klima-Connie og de andre får vredet armen om på tredjeverdenslande og nyindustrialiserede lande, ville det være det samme som at binde dem til at forpligte sig til at opgive fattigdomsbekæmpelse og reelt være et masseselvmord, som Shikha Dalmia skriver. Jeg er dog ikke enig i, at alternativet er fremtidig massedød: Hvis fattigdomsbekæmpelsen lykkes, vil tredjeverdenslande stå væsentligt bedre mod en eventuel global opvarmning, end de ville gøre, hvis de havde opgivet fattigdomsbekæmpelsen til gengæld for en nytteløs indsats. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.