DDRs propagandamager, Stig Andersen fylder 60 år, og i Politiken i går hyldes han for sine forløjede udsendelser. Han hyldes direkte for den løgn, han fik skamklippet sig til.
Han spurgte daværende konservativ trafikminister Knud Østergård, hvorfor Storebæltsforbindelsen skulle bygges, og i udsendelsen så det ud som om, Østergård svarede, at det kun var for at københavnerne kunne få friskere mælk. 
I virkeligheden var det 30 sekunder klippet ud af en udsendelse på mere end ½ time, hvor løgnhalsen Stig Andersen blev ved og blev ved at spørge, og så længe, Østergård ikke svarede det, Andersen kunne bruge til at svine personen til med, ja så spurgte Andersen 60 gange til, igen og igen. Knud Østergård forklarede dengang, at han kom med adskillige grunde til at bygge forbindelsen, men de svar brød Andersen sig ikke om. Derefter klippede DDR-journalisten så i udsendelsen, så de, der ikke var socialdemokater og folkesocialister, kom til at fremstå som idioter.
Stig Andersen var dybt erhvervsfjendsk, nærmest stalinist, og han hadede alt nyt, herunder broer og private bilister og alt det andet, enhver DDR-tosse skulle hade for ikke at blive frosset ud og blive frataget mulighederne for at lave udsendelser.
Sådan gik det jo for nylig for Venstres EU-parlamentskandidat, Poul F. Hansen, der blev berøvet alle muligheder, selv om han ikke engang var opstillet.
Asmaa Abdol Hamid kunne sagtens lave DDR-udsendelser, selv om hun er valgt som suppleant til Odense Byråd for Enhedslisten.
DDR – fyldt med løgnhalse

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.