Advarsel!

Undgå Ekstra Bladet i disse dage, hvis du har sarte nerver eller svagt hjerte. Ekstra Bladet lancerer i dag en artikelserie, der skal bevise overfor regeringen, at der findes 59.000 børn fanget i ludfattige familier. Et tal, der stammer fra Røde Kors’ udlægning af en SFI-rapport. Jeg gider ikke kommenterer den udlægning igen, men det er tyndt, jvf. min tidiligere post: Liberator | igen-igen-igen

For at bakke sin påstand op viser man i dag i Ekstra Bladet en børnefamilie, hvor forældrene ikke arbejder, der sidder i et 127 kvm stort hus til 7.000 om måneden, der klager over de ikke har råd til at tage på ferie – når de ikke er så heldige at få en betalt af kommunen:

“Alt blev serveret for os: morgenmad, frokost og aftensmad. Vi skulle nærmest ikke røre en finger selv. Jeg glæder mig helt vildt over, at vi er blevet udvalgt igen i år,” siger mor i familien.

Med lidt held får Ekstra Bladets artikler den modsatte effekt af, hvad de havde tænkt sig. Eller er det mig, der undervurderer mængden af blå øjne i dette land?

0 comments

Sign In

Reset Your Password