Jeg har ikke noget mod microbetaling, som Berlingske vil indføre. Men det er Lisbeth Knudsens holdning, jeg ikke kan lide:
“Jeg tror, det er et spørgsmål om at lave noget, der har tilstrækkelig stor nytteværdi for folk. Man kan jo se, at den næste generation af internetbrugere og mobilbrugere sagtens kan finde ud af at betale for alt muligt allerede nu – fra ringetoner til musik.”
Når Lisbeth skriver kan finde ud af, så står jeg af. Folk betaler for produkter, hvis det er let at finde ud af og let at finde. F.eks. itunes. Endnu en gang fatter jeg ikke, hvad Berlingske vil med Lisbeth Knudsen.

Join the Conversation

8 Comments

  1. Jeg må indrømme at jeg ikke forstår din kritik. Jeg tror at du ordkløver lige rigeligt.

  2. Jeg må indrømme at jeg ikke forstår din kritik. Jeg tror at du ordkløver lige rigeligt.

  3. Læg mærke til, at Børsen ikke afviser betaling for onlineindhold som sådan – det er det dagblad i Danmark, der er allermest karrig med at lægge deres indhold på nettet. Det, Børsen kritiserer, er modellen med at lade læserne betale for hver enkelt artikel, i stedet for at sælge dem hele pakken.

  4. Læg mærke til, at Børsen ikke afviser betaling for onlineindhold som sådan – det er det dagblad i Danmark, der er allermest karrig med at lægge deres indhold på nettet. Det, Børsen kritiserer, er modellen med at lade læserne betale for hver enkelt artikel, i stedet for at sælge dem hele pakken.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.