Join the Conversation

2 Comments

  1. Hej Jesper
    Diskusionen om Cepos http://www.information.dk/196785 har udviklet sig fra at være tragikomisk til grotesk men meget underholdende. Tænk, at der er mennesker der er så forbenede kommunister/socialiter/leninister eller hvad de nu kalder sig, her i Danmark. Det er uhyggeligt.
    Men bidrag venligst med nogle kommentarer. Det er simpelthen for langt ude det rødfascisterne bidrager med til denne tråd.

  2. Hej Jesper
    Diskusionen om Cepos http://www.information.dk/196785 har udviklet sig fra at være tragikomisk til grotesk men meget underholdende. Tænk, at der er mennesker der er så forbenede kommunister/socialiter/leninister eller hvad de nu kalder sig, her i Danmark. Det er uhyggeligt.
    Men bidrag venligst med nogle kommentarer. Det er simpelthen for langt ude det rødfascisterne bidrager med til denne tråd.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.