Join the Conversation

15 Comments

 1. Udmærket indlæg. Hvis man kan tale om at “misbruge” hash, har man så også sagt, at det kan bruges på rette vis. ( Der er en teologisk formulering: misbrug ophæver ikke (den rette) brug.
  Hvis vi skal til at forbyde alt, der kan misbruges, får vi satme travlt.
  Om virkningstiden. 2 á 3 gange om måneden er efter min opfattelse et moderat forbrug. Men nogle hævder til gengæld, at det varer syv år inden, det er ude af kroppen. I de unge år var jeg i perioder råryger og nød det. Men efter ikke at have benyttet det i mange år, kan jeg også sige, at jeg ikke savner det.
  Er det ikke værre, at så mange mennesker smadrer hjernen hver aften med tv?
  p.s. Jeg synes, du har en pæn frisure.

 2. Udmærket indlæg. Hvis man kan tale om at “misbruge” hash, har man så også sagt, at det kan bruges på rette vis. ( Der er en teologisk formulering: misbrug ophæver ikke (den rette) brug.
  Hvis vi skal til at forbyde alt, der kan misbruges, får vi satme travlt.
  Om virkningstiden. 2 á 3 gange om måneden er efter min opfattelse et moderat forbrug. Men nogle hævder til gengæld, at det varer syv år inden, det er ude af kroppen. I de unge år var jeg i perioder råryger og nød det. Men efter ikke at have benyttet det i mange år, kan jeg også sige, at jeg ikke savner det.
  Er det ikke værre, at så mange mennesker smadrer hjernen hver aften med tv?
  p.s. Jeg synes, du har en pæn frisure.

 3. Godt indlæg, jeg er meget enig med dig. Release the herb! Det giver ingen mening at tjalden er ulovligt, hverken fra et ideologisk synspunkt eller et helbredsmæssigt synspunkt (kontra alkohol, cigaretter, osv.).

 4. Godt indlæg, jeg er meget enig med dig. Release the herb! Det giver ingen mening at tjalden er ulovligt, hverken fra et ideologisk synspunkt eller et helbredsmæssigt synspunkt (kontra alkohol, cigaretter, osv.).

 5. @Bo Nake
  Mange tak Bo :-D.
  Jeg tror, at du har ret i, at man ikke savner hash, hvis man stopper. Ligesom med alkohol. Det er vel lidt ligesom kaffe. Man kan godt leve uden. Men hvorfor skulle man egentlig :-D.
  Jeg synes ikke, at staten skal promovere en bestemt livsstil.

 6. @Bo Nake
  Mange tak Bo :-D.
  Jeg tror, at du har ret i, at man ikke savner hash, hvis man stopper. Ligesom med alkohol. Det er vel lidt ligesom kaffe. Man kan godt leve uden. Men hvorfor skulle man egentlig :-D.
  Jeg synes ikke, at staten skal promovere en bestemt livsstil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.