Jeg stemte en gang på Brian Mikkelsen, fordi han lovede at rydde op i det socialdemokratiske land, som vi lever i. Siden skuffede Brian Mikkelsen mig mange gange som kulturminister.
Siden hen blev Brian justitsminister, og når en konservativ politiker har den ministerpost, så kan det jo kun gå galt. Konservative er lidt for glade for regler. Især dem som skal gælde for andre.
Sidst har han sat Københavns Kommune på plads i sagen om hash caféer.
Københavns Kommune mener, at det vil hjælpe mod bandekriminalitet.
Men som Brian siger “Det argument er noget vås, for årsagen til, at hash er forbudt er, at en del får et afhængighedsforhold til det, og der er følgekriminalitet”
Godt set Brian. Man kan selvfølgelig ikke blive afhængig af hash, når man køber det på det sorte marked. Ind til Brian legaliserer hash, så må hashnydere jo bare købe deres hash hos kriminelle.
Det er et valg, som vi må lære at leve med. Ligesom jeg resten af mit liv må leve med, at jeg stemte på Brian Mikkelsen.

Join the Conversation

12 Comments

 1. Det skal du ikke være så ked af. Jeg har engang stemt på Jacob Axel Nielsen(!) i den tro at han ville sige det samme som minister som han gjorde da han var menig ft-medlem. Ak ja, den mands borgerlige træk har lavet et forsvindings-nummer der kun er Houdini værdigt…

 2. Det skal du ikke være så ked af. Jeg har engang stemt på Jacob Axel Nielsen(!) i den tro at han ville sige det samme som minister som han gjorde da han var menig ft-medlem. Ak ja, den mands borgerlige træk har lavet et forsvindings-nummer der kun er Houdini værdigt…

 3. Jeg har stemt på Lene Espersen i 2005 og Jacob Axel Nielsen i 2007… Tror der er en grund til at de konservative konstant ligger på 10%, hver gang der kommer noget borgerligt som kunne trække stemmer bliver socialdemokratiseret af ft-gruppen og håbet om at blive minister.

 4. Jeg har stemt på Lene Espersen i 2005 og Jacob Axel Nielsen i 2007… Tror der er en grund til at de konservative konstant ligger på 10%, hver gang der kommer noget borgerligt som kunne trække stemmer bliver socialdemokratiseret af ft-gruppen og håbet om at blive minister.

 5. Nu hvor vi er ved bekendelserne, så må jeg bære min egen sorte kappe. Jeg valgte at stemme på Birthe Rønn Hornbæk. Så blev hun minister, og valgte at sælge totalt ud af alle liberale værdier.
  Som Jacob skriver, “et forsvindings-nummer der kun er Houdini værdigt…”

 6. Nu hvor vi er ved bekendelserne, så må jeg bære min egen sorte kappe. Jeg valgte at stemme på Birthe Rønn Hornbæk. Så blev hun minister, og valgte at sælge totalt ud af alle liberale værdier.
  Som Jacob skriver, “et forsvindings-nummer der kun er Houdini værdigt…”

 7. Nå, men hvis det er emnet i dag, vil jeg gerne fortælle, at jeg engang har stemt DF. ( Jeg stemmer aldrig personligt, når jeg en sjælden gang stemmer. ) Der lå ikke noget velovervejet bag; det var ren protest mod et eller andet. Naturligvis vakte det forargelse blandt de mange SnerpeFisser på lærerværelset. Til gengæld blev det mødt med tilfredshed hos en del af de drenge, der er vant til at blive nedvurderet af de politisk korrekte lærere.

 8. Nå, men hvis det er emnet i dag, vil jeg gerne fortælle, at jeg engang har stemt DF. ( Jeg stemmer aldrig personligt, når jeg en sjælden gang stemmer. ) Der lå ikke noget velovervejet bag; det var ren protest mod et eller andet. Naturligvis vakte det forargelse blandt de mange SnerpeFisser på lærerværelset. Til gengæld blev det mødt med tilfredshed hos en del af de drenge, der er vant til at blive nedvurderet af de politisk korrekte lærere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.