Nej, vel?
Men når det gælder patienternes sikkerhed, bliver forbryderne ansat til at varetage den, så kan de holde hånden over de øvrige forbrydere i det system, der ellers skulle have været til borgernes gavn, se bare her:
http://www.berlingske.dk/article/20090614/ilaegenshaender/706140070/
»Når nogle regioner optager samtaler hos vagtlægen og andre ikke gør, er borgernes retssikkerhed vidt forskellig alt efter hvilken region, de bor i,« siger Torben Mogensen, vicedirektør på Hvidovre Hospital og bestyrelsesmedlem af Dansk Selskab for Patientsikkerhed.
Det selskab burde hedde Dansk Selskab for beskyttelse af forbryderiske læger.
Det er jo derfor, hele det statslige sygehussystem frygter og hader privathospitalerne og vil have dem kvalt.
Og formanden for Patientklagenævnet i Region Sjælland hedder Kristian Ebbensgård, og helt tilfældigt er Kristian Ebbensgård også den, der skal klages over, for han Regionsrådsformand for Sjælland og dermed den, der burde have været ansvarlig for Sygehuset i Holbæk, hvis 11 læger slog Christian ihjel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.