La la la la la

Kan liberale virkelig gøre en positiv forskel i Danmark ved at engagere sig i et politisk parti?

Endnu et eksempel på at engagere sig politisk nytter lige så meget som at skovle lort mod tidevandet (Min fordanskning af ”shoveling shit against the tide”).

Nedenstående er fra en debattråd på 180grader.dk om medieforliget:

12. jun 12:54 af Kasper
@ Højmark
Liberal Alliance er også med i denne socialistiske medieaftale. Kun Enhedslisten står uden for. Enten har Liberal Alliance ikke sat sig ind i forholdende eller også har Anders Samuelsen haft en snak med sin søster, der er direktør hos DR.
Der er desværre ingen ægte liberale stemmer i folketinget.

12. jun 13:59 af Torben Mark Pedersen
@Kasper

Liberal Alliance er helt enig i, at dette forlig er decideret antiliberalt, men teknikken på Christiansborg er, at hvis LA springer fra dette medieforlig, så vil de heller ikke blive inviteret med til forhandlinger om vigtigere emner som privatisering af TV2.

(Jeg skylder måske at sige at pågældende Kasper ikke er den samme som undertegnede). Hvordan kan man gå med til noget der er fuldstændigt idiotisk og antiliberalt på et ”teknisk grundlag”? Hvor langt er skridtet til at hæve marginalskatten med 20% fordi det er et forlig vi teknisk set skal overholde fordi vi er med i skatteforliget? Hvor mange principper er LA LA parat til at sløjfe for at få lov til at side med ved bordet? Og hvad nytter det egentlig de sidder der?

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password