Endnu en LA-er bekender sig til fjenden

Ja, så er Marianne Porsborg gået bort – altså over til fjenden, Staten, som hun synes skal bestemme, hvad der er kunst, og hvad der er god kunst, og hvad der skal have skatteydernes penge.

Det er vi andre altså alt for dumme til at finde ud af. Selv er jeg så dum, at jeg ikke engang kan finde ud af at leve af at skide i en konservesdåse.

“…..Selv om jeg er liberal mener jeg ikke, at alt skal overlades til markedskræfterne, og slet ikke kunst- og kulturområdet. Kunst og kultur hænger uløseligt sammen med vores fælles historie og vores lands samfundsudvikling. Området er et vigtigt grundlæggende element i vores fællesskab, og området skal derfor i stor udstrækning være en fælles samfundsopgave, som primært skal drives af det offentlige, eller for offentlige midler. I øvrigt er idéen om fyring af de nuværende »smagsdommere« inden for kunst og kulturområdet jo tankevækkende, på den kedelige måde. I Danmark uddanner vi gode folk til at varetage specialområder, også inde for kulturområdet. Forslaget om, at politikere skal erstatte disse veluddannede »smagsdommere« er derfor i udstrakt grad en ringeagt for disse personers faglighed og kompetencer…..”

http://www.berlingske.dk/article/20090612/dineord/706120080/

0 comments

Sign In

Reset Your Password