Pas på din PBS-konto, for radiosvinene i Rotfunk har – tragisk nok for civilbefolkningen – fri adgang til dine kontooplysninger. Jeg har aldrig givet DDR oplysninger om min konto; men nu viser det sig, at DDR har fået adgang til sende en elektronisk opkrævning til min PBS-konto.
Heldigvis kræver det dog et enkelt klik, så er man forarmet; men derefter er samfundstømningen på skinner.
Achtung!

Join the Conversation

12 Comments

 1. Ja, link tak, OG DET KAN IKKE GÅ FOR STÆRKT!
  Har selv lige kæmpet en kamp mod deres chikane, tror jeg har vundet!

 2. Ja, link tak, OG DET KAN IKKE GÅ FOR STÆRKT!
  Har selv lige kæmpet en kamp mod deres chikane, tror jeg har vundet!

 3. I tror da ikke, I får et link til min bankkonto?
  Jeg har i øvrigt fjernet DDRs tvangsopkrævning.
  PBS havde heldigvis lavet det sådan, at jeg efter klikket kunne vælge at få en papirversion tilsendt pr. post.
  Men hvor ind i Hede Hule H…… har radiosvinene fået oplysninger om min konto fra?

 4. I tror da ikke, I får et link til min bankkonto?
  Jeg har i øvrigt fjernet DDRs tvangsopkrævning.
  PBS havde heldigvis lavet det sådan, at jeg efter klikket kunne vælge at få en papirversion tilsendt pr. post.
  Men hvor ind i Hede Hule H…… har radiosvinene fået oplysninger om min konto fra?

 5. @Abel
  Siden du skrev: “radiosvinene i Rotfunk har – tragisk nok for civilbefolkningen – fri adgang til dine kontooplysninger” troede jeg, at du henviste til en artikel eller lign.
  Hvilken bank bruger du?

 6. @Abel
  Siden du skrev: “radiosvinene i Rotfunk har – tragisk nok for civilbefolkningen – fri adgang til dine kontooplysninger” troede jeg, at du henviste til en artikel eller lign.
  Hvilken bank bruger du?

 7. Med NemKonto o.lign. er det jo nemt for statslige myndigheder at udveksle oplysninger. Men på netbank er det jo også nemt at afvise en betaling.
  DR sender rykkerbreve for medielicens til mig hvert halve år, men da deres opkrævning bygger på en antagelse, bortkaster jeg opkrævningen med en grusom hånlatter. Når de alligevel udsender deres pathetiske rykkere, er det fordi, de virker i nogle tilfælde. Staten lever højt på, at mange ikke er bevidste om statsmagtens vitterlige begrænsninger.

 8. Med NemKonto o.lign. er det jo nemt for statslige myndigheder at udveksle oplysninger. Men på netbank er det jo også nemt at afvise en betaling.
  DR sender rykkerbreve for medielicens til mig hvert halve år, men da deres opkrævning bygger på en antagelse, bortkaster jeg opkrævningen med en grusom hånlatter. Når de alligevel udsender deres pathetiske rykkere, er det fordi, de virker i nogle tilfælde. Staten lever højt på, at mange ikke er bevidste om statsmagtens vitterlige begrænsninger.

 9. Jamen det er da slet ikke så underligt, at DR har heldet med sig i deres agressive kampagne.
  Nu tør jeg ikke antage, at du (Bo) læser brevene fra DR, men de bygger rigtignok på en række (forkerte) antagelser, og desuden spiller de på den røde følelse, når der i brevet til licensopkrævning står: “I sidste ende tror vi, du vil savne os, hvis DR en dag skulle lukke pga. manglende licensbetaling.” Ja, stakkels DR.
  Mon de tør ligestilles?

 10. Jamen det er da slet ikke så underligt, at DR har heldet med sig i deres agressive kampagne.
  Nu tør jeg ikke antage, at du (Bo) læser brevene fra DR, men de bygger rigtignok på en række (forkerte) antagelser, og desuden spiller de på den røde følelse, når der i brevet til licensopkrævning står: “I sidste ende tror vi, du vil savne os, hvis DR en dag skulle lukke pga. manglende licensbetaling.” Ja, stakkels DR.
  Mon de tør ligestilles?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.