Enhver politiker vil med garanti være glad for at kunne drage paralleler mellem fodboldverdenens ikke-eksisterende finanskrise, og samfundsøkonomien – man forestiller sig jo allerede Lene Espersen lovprise Real Madrids milliardforbrug, for “de får jo hjulene til at dreje rundt.”
Hughes: Real Madrid stimulerer markedet.

Join the Conversation

4 Comments

 1. … men for halvandet år siden, så ville de vel have frygtet overophedning, hvis sådan noget var sket.
  Hughes kan vel godt have ret i den forstand, at dem der solgte Kaka og Ronaldo, nu køber erstatninger hos nogen, der køber erstatninger osv. og på den måde finder pengene vej ned gennem systemet til klubber i lavere økonomiklasser. Men når den bevægelse så er sket, så vil det enten vise sig, om det var gode investeringer, der blev gjort, og prisniveauet vil være hævet, eller nogen vil brænde inde med køb, de har betalt for meget for og tabe penge på det. Medmindre naturligvis de bliver bailet ud og byggestenene til fodboldboblen 2016 bliver grundlagt.

 2. … men for halvandet år siden, så ville de vel have frygtet overophedning, hvis sådan noget var sket.
  Hughes kan vel godt have ret i den forstand, at dem der solgte Kaka og Ronaldo, nu køber erstatninger hos nogen, der køber erstatninger osv. og på den måde finder pengene vej ned gennem systemet til klubber i lavere økonomiklasser. Men når den bevægelse så er sket, så vil det enten vise sig, om det var gode investeringer, der blev gjort, og prisniveauet vil være hævet, eller nogen vil brænde inde med køb, de har betalt for meget for og tabe penge på det. Medmindre naturligvis de bliver bailet ud og byggestenene til fodboldboblen 2016 bliver grundlagt.

 3. @info
  Bare rolig, hvis det står til Platini så skal der alligevel indføres finanssektor-lignende regulering i europæisk fodbold, så statsejerskab er vel bare et spørgsmål om tid.

 4. @info
  Bare rolig, hvis det står til Platini så skal der alligevel indføres finanssektor-lignende regulering i europæisk fodbold, så statsejerskab er vel bare et spørgsmål om tid.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.