i krig med fjenden. De siger, det er slemt, at mænd kører i bil og spiser oksebøffer, og at det er bedst at have en spiseforstyrrelse, så man kun spiser salat på restauranter. 
Jamen, kan du da ikke forstå, at du skal tage bussen og spise salat også. Nu vil Venstre “Gøre Noget”.
___________
“….Der skal gøres en særlig særlig indsats mod mandlige forurenere, mener Venstres miljøordfører, Eyvind Vesselbo, efter at en rapport, som er bestilt af de nordiske landes fem ligestillingsministre har bekræftet hans fordomme: Ja, mænd forurener mere end kvinder….”
________
Oh, rædsel, “Gøre Noget”. Fy for pokker!
Hvorfor er det altid politikerne, der er den største trussel mod dit liv, din ære og din velfærd?
Nu er det altså kvinderne, der er den største miljøbelastning, for de tager åbenbart bussen. Den kører 4 km/l med i gennemsnit 8 passagerer i, som alle kører 50% omvej med altså 21 personkm/liter i stedet for en bil som kører 20 km/l med 1,7 personer i gennemsnit. Bilen kører direkte og derfor 34 personkm/l. Kvinder sviner derfor 60% mere end mænd, og hvis de kun spiser salat, mister de hjernen af afmagring før eller siden. Denne rapport antyder, at forfaldet er indtruffet:
 http://www.180grader.dk/nyheder/Rapport_fra_nordiske_ligestillingsministre_M_nd_forurener_mere_end_kvinder.php

Join the Conversation

8 Comments

  1. Lyder mere som om, at den undersøgelse er lidt tam?
    Hvad med forurening med hårspray og alle de andre kosmetiske produkter? Tror da vist kvinderne “fører” klar med hensyn til forurening der!
    Og hvad med rengøring? Hvis mænd bestemte rengøringen, så ville vi kunne reducere forureningen betydeligt! Det er jo stadig kvinderne som overordnet og i forhold til mænd er helt “pjattet” med at gøre rent og kaste rundt med rengøringsmidler hele tiden….

  2. Lyder mere som om, at den undersøgelse er lidt tam?
    Hvad med forurening med hårspray og alle de andre kosmetiske produkter? Tror da vist kvinderne “fører” klar med hensyn til forurening der!
    Og hvad med rengøring? Hvis mænd bestemte rengøringen, så ville vi kunne reducere forureningen betydeligt! Det er jo stadig kvinderne som overordnet og i forhold til mænd er helt “pjattet” med at gøre rent og kaste rundt med rengøringsmidler hele tiden….

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.